Het probleem met eenzijdige hooker recensies

Op internet kan je veel teruglezen over recensies van escort dames, dames actief achter de ramen of dames voor prive ontvangst. Vele vaste stamgasten van vaak forums schrijven met regelmaat ‘hun ervaring’ met een bezoek bij een dame van lichte zeden. Het is algemeen bekend dat vaak de tegenreactie(s) van dames zelf per direct wordt verwijderd, waarom weten we niet. Maar wij vinden dat ook dames het recht hebben om hun deel van het verhaal op bijv. een negatieve recensie plaatsen mag.

Met onze website De klant in beeld willen we graag dames uitnodigen hun verhaal te delen met ons. Er gaan namelijk geruchten dat ook goede dames met goede recensies, vaak onder druk worden gezet, handelingen tegen haar wil in te moeten verrichten. Deze mensen willen wij graag in kaart brengen op De klant in beeld want dat is de doelstelling van deze website dan ook. Reageren kan onder [email protected] of via onderstaand reactieformulier.

Advertentie

Het gaat zelfs zover dat sommige dames tegenwoordig camera-apparatuur laat installeren om bij calimiteiten altijd te beschikken over beelden in prive ontvangst sferen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.