Singel 2 in Sneek – binnenkort geopend

Ramenlopers in regio friesland / leeuwarden kennen vanouds Singel 2 in Sneek. Deze is een poos terug gesloten op last van gemeente maar kent inmiddels een heropening. Er wordt op het moment druk gewerkt aan het opknappen van het oorspronkelijke pand, en zullen er vanouds nieuwe en leuke dames actief zijn op de Singel 2 in Sneek.

De ramen die oorspronkelijk “De singel” heet, zal ook een naamsverandering ondergaan, welteverstaan eentje die minder met het verleden strookt, en een impressie moet geven van een nieuwe en frisse start. Binnenkort vind je dus meer info hierover, hou daarom ook deze twitter account in de gaten voor meer info.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.