Belangrijk – gedupeerde internet shops bv

Wij willen iedereen, die bestellingen heeft geplaatst, zaken heeft gedaan, of je nu uit Nederland of Belgie afkomstig bent, ons te mailen met je verhaal. Dit kan op info apestaart deklantinbeeld.nl met als email titel “Internet Shops BV”. We zijn een collectieve actie aan het voeren op de achtergrond en gaan een perk slaan met Internet shops BV. Wel moet je email aan de volgende voorwaarden voldoen wil je in aanmerking komen of dat je zaak wordt behandeld:

  • Bestelhistorie, correspondentie, betaalbewijzen
  • Dit gaat om brick-store.eu, speelgoed-outlet.com of playmobilstore.eu.
  • Je mee wilt doen met een interview door journalist(en) in NL / BE.
  • Andere info voor ons hebt m.b.t Internet Shops BV, je welkom bent!

We staan momenteel in contact met meerdere partijen, zoals Politie in Nederland, Belgie maar ook Journalisten. Die willen graag aandacht aan de zaak besteden maar het ontbreekt ‘m in mensen die willen verklaren. Met jouw hulp kunnen wij een einde brengen aan Internet Shops BV maken en ze brengen waar ze horen; het gareel. Je privacy is geborgen en we publiceren niets waarmee jouw identiteit herkenbaar wordt. Ook (oud) personel is welkom! Voor onderzoekers binnen de politie is het mogelijk een kopie van deze informatie te verkrijgen! gelieve via info @ deklantinbeeld.nl te mailen met daarin een officieel verzoek.

Advertentie