Belangrijk – gedupeerde internet shops bv

Wij willen iedereen, die bestellingen heeft geplaatst, zaken heeft gedaan, of je nu uit Nederland of Belgie afkomstig bent, ons te mailen met je verhaal. Dit kan op info apestaart deklantinbeeld.nl met als email titel “Internet Shops BV”. We zijn een collectieve actie aan het voeren op de achtergrond en gaan een perk slaan met Internet shops BV. Wel moet je email aan de volgende voorwaarden voldoen wil je in aanmerking komen of dat je zaak wordt behandeld:

 • Bestelhistorie, correspondentie, betaalbewijzen
 • Dit gaat om brick-store.eu, speelgoed-outlet.com of playmobilstore.eu.
 • Je mee wilt doen met een interview door journalist(en) in NL / BE.
 • Andere info voor ons hebt m.b.t Internet Shops BV, je welkom bent!

We staan momenteel in contact met meerdere partijen, zoals Politie in Nederland, Belgie maar ook Journalisten. Die willen graag aandacht aan de zaak besteden maar het ontbreekt ‘m in mensen die willen verklaren. Met jouw hulp kunnen wij een einde brengen aan Internet Shops BV maken en ze brengen waar ze horen; het gareel. Je privacy is geborgen en we publiceren niets waarmee jouw identiteit herkenbaar wordt. Ook (oud) personel is welkom! Voor onderzoekers binnen de politie is het mogelijk een kopie van deze informatie te verkrijgen! gelieve via info @ deklantinbeeld.nl te mailen met daarin een officieel verzoek.

Advertentie

2 thoughts on “Belangrijk – gedupeerde internet shops bv

 1. Beste,

  Ook ik heb eind november 2021 besteld op hun site (+\- 260 €) en tot op heden niets ontvangen (goederen/terugbetaling)

  Vorige week naar pelt gereden en er is dus degelijk een ander bedrijf gevestigd op industrielaan nr16, die wisten blijkbaar ookal van oplichters aangezien er daar continu deurwaarders/ politie en nog gedupeerde klanten enzvoorts komen, uiteindelijk ben ik klacht gaan neerleggen bij politie en pelt en daar kende ze hem ookal

  Site is nu offline gehaald merk ik

  Hopelijk zie ik, en andere mensen hun/ons geld terug …

  1. Beste.

   De enige wie momenteel geld “retour” krijgen lijkt alleen personeel te zijn, die indirect een bedreiging voor de genoemde shop vormt ten opzichte van de arbeidsinspectie in belgie.

   De klanten die daadwerkelijk bij de 3 actieve shops onder naam van Internet shops BV hebben besteld, geen levering hebben gehad, wel toezegging hebben gekregen terugbetaald te worden, komen allemaal van een koude kermis thuis.

   Ik blijf erbij, dat jij en de honderden andere gedupeerde, blijvend aangifte voor initieel internet oplichting moeten verrichten. Dit gaat ver buiten “onmacht” of een andere situatie. Deze partij staat erom bekend iets te lanceren, even goed te laten gaan maar als de daadwerkelijke verantwoording om de hoek komt kijken trekt men hun keutel in en smeren ze m.

   Een onderneming dat van zuivere graad is, misleidt zijn of haar klanten niet door een adres te voeren dat op een andere locatie zit dan waar hun actief waren of zijn.

   Een onderneming die de schuld van retourbetaling(en) bij Mollie of Pay legt, terwijl beide genoemde payment providers voor meer dan 10+ jaar een zeer uitstekende reputatie hebben is laf. Het feit blijft dat Internet shops bij beide partijen terecht afgesloten is voor het oplichten en vervolgens de schuld weerlegt bij die partijen. Sla andere artikels op onze website erop na en je zult de herhaling in ieder voorgaand “bedrijfje” ook terug zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.