Terwijl gedupeerde hun geld kwijt zijn is melvin lekker op vakantie

Yes, een nieuwe update op het verhaal van Melvin & Brandom de haan inzage Internet Shops BV. We zijn bewust even stil geweest ivm lopende onderzoeken, vergaren van bewijs maar ook merkwaardige activiteit op het internet ontdekt inzage Melvin en Brandon de haan.

Ook nieuwe gedupeerde, vooral in de vorm van onbetaalde & opgelichte klanten en bedrijven waar ze ooit zaken mee hebben gedaan melden zich bij ons. Blijkbaar worden de artikels grof op social media en onderlinge contacten met elkaar allemaal gedeeld. Men is happig op nieuwe informatie en vooral geinteresseerd in de verblijfplaats van Melvin & Brandon. Dit omdat er tientallen schuldeisers zijn.

Advertentie

brandon de haan op Twitter

In ons eerdere artikel(s) maakte we een verwijzing naar o.a een oud twitter account van Brandon de haan. Die is nu ineens verdwenen. Ze zijn dus druk bezig enige sporen of accounts dat naar hun toe herleid, te verwijderen. Het aantal bedreigingen wat ze blijkbaar ontvangen is niet mis. Maar dat is niet zomaar natuurlijk. Mensen zijn terecht woedend.

Als je een lego website biedt en daarop afgeprijsde artikelen plaatst zonder de intentie die te willen of kunnen leveren, en mensen vervolgens het riet instuurt na ontvangst betaling(en) dan ben je niets meer en minder dan een oplichter. Het geld dat verdiend wordt met oplichting wordt weer in andere zaken gestoken. Zo blijkt.

Beetje patsen op facebook met snelheidsovertredingen in Belgie van wel ruim 190 kilometer per uur alsof het allemaal niet uitmaakt. Het vakantieleventje van Melvin de haan moet natuurlijk bekostigd zijn en alles dat maar met belasting te maken heeft hekelt ie enorm. Belasting Melvin? Volgens mij zoeken ook zij je nog.

Ook de familie de haan zelf “steunt” beide jongens en laat bijv. op het adres in Haarlem brieven van o.a de ING Zakelijk binnenkomen, in waarin foto’s worden gemaakt en per app wordt doorgestuurd. De moeder moet toch na zoveel jaren, faillissementen, rechterlijke uitspraken op primair naam van Melvin inmiddels toch wel weten wat er speelt?

Natuurlijk weet de famile wat er speelt. Maar men eet en vreet net zo hard van ruif mee als waarmee Melvin zo naarstig mee strooit naar anderen toe. Ze staan met regelmaat in contact en een opvoedkundige klap voor de harses kennen ze niet. Hoe dieper niet alleen wij maar ook anderen graven, hoe smeriger dit hele zaakje wordt.

 • Personeelsleden die hun verhaal hebben gedaan worden bedreigd en onder druk gezet publicatie te laten verwijderen.
 • Personeelsleden die nog geld leken te krijgen zijn snel na publicatie ineens betaald. Luttle bedragen, dat wel.
 • Internet Shops BV wist niet hoe snel het zich uit de voeten moest maken in Pelt. Niet voor gedupeerde maar voor arbeidsinspectie(s) en politie.
 • Bedrijven die ook gevestigd zijn aan de industrielaan 12 pelt beamen het regelmaat bezoek van Politie en andere instanties of gedupeerde.
 • BTW nummers van andere ondernemingen worden misbruikt, op platformen zoals Bol.com. Blijkbaar zit hier een fikse lek.
 • Gedupeerde uit Nederland klopppen ineens bij ons aan de bel met openstaande vorderingen naar Melvin & Brandon beide toe.
 • Melvin neemt na de fantastische periode natuurlijk een goede en uitgebreide vakantie voor zichzelf.

Het spreekt voor zich dat alle gedupeerde die Bestellingen hebben gedaan nog steeds niet terugbetaald zijn en het zelfs riekt naar eigen geplaatste recensies. Trustpilot is een zegen maar een schijtplatform tegelijkertijd voor het huisvesten van oplichters maar dat terzijde. Wat we wel weten is dat er druk wordt gezet op verdere onderzoek. Wij raden nog steeds aan om ons een mail met bewijsstelling van je bestelling of vordering aan zowel Melvin de Haan als Brandon de haan naar ons te sturen. Geloof ons maar dat het vuurwerk zal gaan worden.

Met onze initieeele artikels hebben we niet alleen de juiste partijen met elkaar in contact weten te brengen, maar hebben we ook beweging gekregen in onderzoek en zelfs strafrechterlijke vervolging. Het eind zal hoe dan ook naderen voor zowel beide oplichters die stellen een eerlijke werkwijze te hanteren maar waar het aan alle kanten gewoon stinkt. We hebben de bewijslast ook voor bovenstaande stellingen in handen en die zullen ook naar de betrokken partijen worden gestuurd. Ook lichten we o.a de ING in met het nieuwe adres op waarop ze vrij recent een zakelijke rekening hebben geopend op het adres in Haarlem. Het is allemaal mooi weer spelen, maar het staat vast dat ook hier onderling wordt geprofiteerd van elkaar.

Net zoals in Nederland daar waar Melvin en Brandon de haan uitgekotst worden zal het ook een kwestie van tijd zijn eerdat dat in Belgie het geval is. Hun nieuwe bestemming zal Duitsland worden. Dat is gewoon een gegeven. Het zijn parasieten die hetzelfde kunstje keer op keer weer uitvoeren en als het allemaal net ff te heet weer onder de voeten wordt met de noorderzon vertrokken te zijn. Melvin mag van geluk spreken dat wij zijn naaste er (nog) niet bij betrekken.

2 thoughts on “Terwijl gedupeerde hun geld kwijt zijn is melvin lekker op vakantie

 1. hallo,kun je mij vertellen hoe ik informatie kan geven zonder dat het te lezen is door andere jullie mogen het bekend maken maar mijn naam niet deze informatie zal dus van jullie komen dit gaat over melvin de haan

  mvg

 2. Het ergste zyn al de leugens je bent ervan overtuigd dat ze eerlijk zijn tot je zelf met de neus op de feiten word gedrukt op alles hebben ze iets aan te merken ze betalen u weken niet uit en dan nog proberen hun gelijk te halen maar heb geduld karma komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.