Droogijs op internet bestellen

Exotische koeling nodig? Een poging tot overklokken met koeling dat verder gaat dan waterkoeling maar niet meteen met LN2 is? Of zoek je gewoon droogijs om te stralen, krimpen of voor het creƫren van een misteffect? Dan zit je bij Droogijs365.nl aan het juiste adres waar je gemakkelijk & online grotere partijen droogijs kunt bestellen. We leggen uit de werking van droogijs en wat het precies doet.

Droogijs is een ijs dat tot -76 graden kan gaan en vaak wordt gebruikt in niet alleen de medische maar ook automotive of zelfs horeca om niet alleen mee schoon te maken maar ook mist-effecten te creeren of zelfs toepassingen waarbij extreem goede koeling noodzakelijk is. Droogijs365.nl is leverancier van droogijs in nederland waar je online snel & gemakkelijk kunt bestellen wanneer je het nodig hebt.

Advertentie

Droogijs voor industrieele reiniging

Droogijs is vooral van toepassing op gebied van industrieel en wordt gebruikt om te reinigen. De preciese werking is dat met stralen of “blasten” met droogijs het onderliggend materiaal tijdelijk krimpt door de kou en daardoor het vuil, roest of andere additieven veel makkelijker loskomen. In onderstaande instructie video met hoe droogijs wordt gebruik wordt dit reinigen mooi in beeld gebracht.

Ook kan droogijs worden gebruikt om te overklokken. Dit is het sneller laten draaien van computer onderdelen zoals processor, grafische kaart of overige randzaken. Juist door de koelcapaciteit kunnen temperaturen van grofweg -60 graden worden bereikt. Hoe kouder chips hoe sneller ze kunnen gaan met een lager verbruik. Hieronder beelden we een populaire droogijs pot die men op de processor installeert.

Droogijs Overklokken

Waar kan je droogijs bestellen?

Droogijs kan je tegenwoordig via internet bestellen, en wordt in de juiste verpakking aan huis of kantoor verzonden. Het kan per kleine maar ook grotere hoeveelheden en is droogijs ook enkele dagen houdbaar. De webwinkel voor droogijs is natuurlijk Droogijs365.nl welk een nieuwe maar veelbelovend bedrijf is op gebied van droogijs in Nederland.

Als je dus ook interesse hierin hebt en online Droogijs Kopen wilt dan kan dit gemakkelijk online. Vandaag bestellen voor 17:00 kan morgen al in huis zijn. Let wel dat werken met droogijs met enige voorzichtigheid kent. Het heeft temperaturen van -60 tot -76 graden en kan bij langdurig vasthouden brandwonden opleveren. Wees voorzichtig dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.