Journalisten gezocht – Internet Shops BV

Amper een paar werkdagen na publicatie van onze eerdere artikels heeft een ex medewerker in alle redelijkheid ons gevraagd, reacties te doen verwijderen van onze website. We gingen mee in het idee omdat ze dan door Melvin de haan € 1800 uitbetaald zou krijgen. Immers was dit een ex werker die graag verder wou met haar leven en zich weinig tot niet op de hoogte was geweest van de werkelijke activiteiten. Melvin betaald schoorvoetend € 500. Vandaag op 03/06/2022 wendt ze zich opnieuw naar ons toe met daarin een contract die ze moest ondertekenen of anders zou ze geen resterende loon zou krijgen. Het contract, in waarin een overeenkomst wordt gesloten tussen Internet Shops NL aan de dillestraat 46 te Haarlem staat een geheimhoudingsverklaring + boeteclausule van ~ € 50.000 per overtreding. Het is een template van internet geplukt.

Melvin de haan woeker contract internet shops bv

Advertentie

Internet shops bv totaal niet gemachtigd

Rechtsgeldig gezien heeft deze ex medewerker, geen enkele zaak of zaken gedaan met internet shops BV in Nederland. Er is ook geen sprake van een dienstverband ooit geweest of de notificatie dat Internet Shops BV zijn of haar activiteiten zou verplaatsen naar Nederland. Ze heeft destijds voor Internet Shops BV in Belgie aan de industrielaan 12 te Pelt werkzaamheden verricht. Wat melvin hier nu probeert, ook al staat de naam van Brandon de haan daar als contracthouder, is een woekercontract onder de neus schuiven van iemand die nauwelijks de eindjes aan elkaar knopen kan en met een boete clausule komt van wel € 50.000 per overtreding. We weten dat zulk soort contracten tekenen nooit goed kan zijn en ruimte laat voor fraude. Ook lening(en) op naam van (ex) partners afsluiten. We weten inmiddels ook waarom melvin zo’n enorme zucht naar geld heeft iedere keer dat ie weer z’n poten in een onderneming steekt.

Contact met Melvin de haan

Er is nooit sprake van een dienstverband geweest nor een officieel contract geweest. Toch probeert melvin slinksgewijs een document te laten tekenen met daarin een geheimhoudingsverklaring. Nergens staat hier dat € 1300 terugbetaald zou worden. Het document is gisteren opgesteld met de datum van 25/05/2022. Dit is 2 weken na belofte betaling die niet kwam. Mind you de dame gebruikt een translate app en schrijft slecht nederlands.

Het probleem is is dat de ex werkneemster nooit officieel op contract heeft gestaan. Het contract heeft ze ook nooit gehad. Iedere advocaat gespecialiseerd op gebied van arbeid herkent dat dit direct foute boel is. Als er sprake was van een overeenkomst dan heeft deze nooit plaatsgevonden in Nederland maar in Belgie. Het laat hier feitelijk een geheimhoudingsverklaring zonder dat daar grondslag voor was en uitsluitsel voor Internet shops BV dat zij niet meer openlijk praten mag. Wie garandeert haar dat ze na ruim 2 weken, die € 1300 nog steeds zal krijgen? Niemand. Want de enige die communiceert is Melvin die totaal geen machtiging heeft binnen het bedrijf Internet Shops BV op naam van Brandon de haan. We zien de slinkse truuc om iemand voor de komende 10 jaar de mond te snoeren. Men weet dat de ex personeelsleden die genaaid waren het grootste gevaar voor hun zijn.

Het is niet van gisteren ofzo, dat met Internet Shops BV “ineens” de boel misgaat. We hebben al eerder bekracht hier op De Klant in Beeld dat de ene na de andere onderneming altijd eindigt in een faillissement. Melvin zoekt momenteel ook hard naar een andere woning gezien we louter een foto van een huis hebben gepubliceerd. Melvin ruikt onraadt, tracht een advocaat in te schakelen maar kan het voorschot bedrag niet betalen. Wij publiceren natuurlijk niet omdat melvin zo’n ongelofelijke klootzak is, maar uit Publiek Belang en in waarin wij activiteit wat met name op het oplichten breeduit in kaart brengen. Het gaat niet per ongeluk, het is doelbewust. Melvin heeft geen pech, melvin kan en mag gewoon nooit meer een onderneming aanraken, want hij kan er niet mee omgaan. Personeel op de werkvloer? Mag seksueele avances verduren.

Kan jij even appen dat je het betaald hebt? Nee Melvin, ik gaf dat net contant aan je. Dat is jouw zaak. Melvin zoekt constant naar manieren om enige aansprakelijkheid, af te schuiven. Want hij weet dat hij in Belgie aan de beurt is gezien zijn beroepsverbod van 10 jaar mag en kan hij geen onderneming meer starten. Daar heeft hij stromannetjes voor. Jongens zoals Brandon de haan die een audi onder de neus geschoven krijgen om vervolgens hun klep dicht te houden als melvin weer voor € 40.000 speelgoed bestellen doet. Dat loon dan maar voor helft wordt ingehouden, of 2 weken in z’n geheel wordt uitgesteld tot betaling, dat maakt natuurlijk niets uit. Alles voor Melvin. Waar kennen wij die quote ook weer van? Juist. Tros Opgelicht. Wie de uitzending nog herinnert weet precies wat hiermee wordt bedoeld.

Initieel dachten we dat Melvin met een gokverslaving te kampen had. De spoor van oplichting, de zucht naar geld, het leek prima op elkaar te sluiten. Maar dat was het niet. Melvin heeft een koop ziekte. Als er geld op een rekening staat, brandt het. En als melvin kopen gaat dan koopt ie speelgoed. Zoveel speelgoed dat betalende klanten die denken speelgoed bij hem te kopen, uiteindelijk van een koude kermis thuiskomen en zelf financieren aan de koopziekte die melvin de haan heeft. We konden initieel de link niet leggen toen we een magazijn vol met speelgoed zagen. Het is alles behalve lego, in waarin hij met enkele shops het internet bestreek. De link tussen een gokverslaving en koopziekte wordt in dit artikel helder uitgelegd. Melvin heeft hulp nodig. En zijn familie moet eens kritisch naar zichzelf en melvin kijken.

Vaak maken patiënten gebruik van geld dat ze eigenlijk niet hebben, denk maar aan het openen van een kredietlijn of geld dat geleend wordt bij derden. Bron: Infonu.nl.

Bedoel het valt natuurlijk niet op, dat vrij recent nog een nieuwe onderneming aan de Dillestraat 46 te haarlem wordt gestart op naam van Brandon de haan. De stront is aan de knikker in Belgie en gelijk als ratten die weten wanneer ze het schip moeten verlaten gaan gelijk naar plan B. Plan b houdt natuurlijk in een “doorzetting” van het oh zo succesvolle Internet Shops BV in Belgie dat honderden gedupeerde kent. Mensen die honderden euro’s hebben betaald, niets hebben gekregen, in de kou staan en de kans dat ze hun geld ooit nog terugkrijgen amper 0.000001% is. Dat is bij alle voorgaande ondernemingen in waarin Brandon en Melvin ooit in waren geweest, ook het geval geweest. Het hangt bij elkaar van leugens. Het scheurt wanneer ze onder druk komen te staan.

We hebben met wel 6 ex medewerkers gesproken. Allemaal stuk voor stuk beamen ze het verhaal van een gigantische fout dat ze hebben begaan. Een werkelijke oplichters familie dat niets anders doet dan zichzelf verrijken, egoistisch en vooral crimineel bezig is. Het feit dat wij de hand op bovenstaande stukken (opnieuw) hebben weten te leggen spreekt al boekdelen. Iedereen is van mening dat het stoppen moet. Iedereen is bereid een boek open te doen aan journalisten over de wandelgangen van Internet Shops. Het vervelende is dat gedupeerde hier nog steeds niet hun geld mee terugkrijgen, maar dat ze gestopt moeten worden, staat vast. Even een louter advies voor die toch persoonlijk verhaal willen gaan halen: men is nog steeds actief op de industrielaan in Pelt. Post vooral aan de achterzijde van het pand, het schijnt dat je daar precies kunt vinden wat je zoekt.

Melvin de haan veroordeeld voor 40 maanden cel in Belgie

66 slachtoffers gemaakt met vervalste attesten. Fraude was niet ongewoon bij Melvin. Ook bij het eerdere tros opgelicht was dit aantoonbaar door vervalste betalingen te sturen naar schuldeisers. Het leverde 40 maanden cel met overplaatsing naar Nederland op en een Nieuwspublicatie op.

Het spreekt voor zich dat zelfs eigen familie Melvin de haan als een oplichter bestempeld. Dat is primair omdat hij niks anders kan dan de boel zo hard mogelijk besodiemeteren. Dat ze ondanks die publicatie het toch nog toestaan om ook een KVK inschrijving aan de dillestraat toe te staan spreekt al genoeg. Het schijnt dus dat na het akkefietje met Rijschool proficiat in Eindhoven, contracten met o.a militairen en / of piloten van KLM, die na die zaak kwamen te vervallen. Een gigantisch inkomsten gemis ineens. We hadden al langer het vermoeden dat uit dezelfde ruif vreten van toepassing was, en ook dit onderstreept dat maar weer. Men is groot gebracht met het idee zo min mogelijk belasting te betalen. Of hoe men maximaal profijt met minimaal juridische gevolgen.

Dat iemand na flink wat faillissementen, belastingschuld, openstaande posten bij bedrijven maar vooral consumenten of gedupeerde herhaaldelijk gedupeerd heeft en hun geld kwijt zijn, doet maar niet af dat men gewoon doorgaat. Er sprake van een (ernstige) ziekte. Eentje waarin men zo kan lullen als brugman, dat een gemiddelde ambtenaar er regelrecht intuint omdat ze naar onze mening, weinig tot geen (field) experience hebben met hardnekkige en gewetensloze oplichters. Tip: follow the money. En vooral de goederen, als men toch besluit actie te gaan ondernemen. Want het blijkt dat al die speelgoed die in grote partijen besteld wordt, vaak bij verschillende mensen thuis eindigt. Luxe grote televisies, leven als een god in belgie, iedereen pappen en nathouden, totdat de bubbel weer barst. Het leven van een oplichter is nooit lang geschoren. Uiteindelijk komt het toch terug als een boomerang.

Wij zoeken: Journalisten in Belgie, Nederland, die hun tanden in deze zaak willen zetten. We hebben flinke stukken aan bewijslast die bovenstaande maar ook andere artikelen en de daarin gedane claims, ook onderstrepen. We hebben 6 ex medewerkers en ex partners die alle verhalen zo goed als kunnen onderstrepen. We hebben contacten binnen verschillende wegen die hetzelfde kunnen beamen. We hebben een spoor van ellende van betreft faillissementen die openlijk op het internet te verkrijgen zijn en die de eerdere werkwijze(s) ook doen onderstrepen. Sla alle artikels op onze website erop na, doe de spreekwoordelijke 1 + 1 telling, en men komt tot dezelfde conclusie. We zijn niet bang voor rechtsgang. Want als er sprake is van rechtsgang dan komen wij ook, all-out met bovenstaande. De schade voor ons is bij lange na niet zo groot als voor de partij om wie het gaat. En dat risico zijn we best bereid op ons te nemen.

Als wij hiermee het doel kunnen bereiken dat dit 1 keer goed onder de loep wordt gebracht dan is onze missie al volbracht. Het gaat hier om twee individuelen waar bewezen het recht op o.a privacy actief wordt misbruikt, ten behoeve van voortzetting van oplichtingspraktijken in waarin de maatschappelijke schade, enorm is. Zowel consumenten als werknemers, die overigens ongeldige contracten voorgeschoteld hebben gekregen en / of veel minder op papier uitbetaald zijn dan overeengekomen. Dit leidt dat iedereen die ooit op welke manier in aanmerking is gekomen met bovenstaande niets anders dan ellende en miserie voor hun kiezen krijgt of heeft gekregen. De webwinkel die in Belgie bekend staat, zal op zeer korte termijn weer worden opgedoekt. En alles ging mis zoals anderen die hun afspraken niet na zouden komen. Maar in tussen wel speelgoed blijven bestellen. Een ondernemer die de knip niet waard is.

Graag nodigen we Hart van Nederland, Algemeen Dagblad, De Telegraaf, Eindhovens dagblad, Alberto Stegeman, Tim Hofman en iedere andere nieuwsmedium nog 1 keer uit, om inhoudelijk over deze zaak te spreken, met enkele medewerkers nog 1 keer goed om tafel te zitten, en voor de finale klap te gaan die dit nodig heeft. Bij daadwerkelijke publicatie zijn wij bereid alle artikels over dit onderwerp, in de prullenbak te plaatsen. Want eerlijk gezegd loopt bij ons de spuigaten vol wat betreft bewijsstelling(en), verhalen maar ook contact berichten, telefoontjes en emails die wij ook ontvangen. Onze core business is een hele andere hoek op het internet. Als je ons steunen wilt zien we graag dat je dit artikel deelt, publiceert of onder de ogen brengt bij Journalisten in Nederland of Belgie. We hebben alle stukken op een presenteerblaadje en delen je graag 6 medewerkers voor die hun verhaal willen doen.

Dan is er ook nog een lijst van gedupeerde die ons benaderd hebben, hun geld kwijt waren na bestellen bij brick-store.eu, speelgoed-outlet.com of playmobilstore.eu of een andere shop van Internet-shops.be. Delen kan eenvoudig via je telefoon of computer door de link door te sturen.

Voor een overzicht van eerdere gepubliceerde artikelen gelieve de volgende links te bekijken.

Het spreekt ook voor zich dat de politie in Belgie momenteel op de zaak zit maar ook de arbeidsinspectie. Het is aantoonbaar dat het hele gareel ook bij elkaar hangt van leugens. Ze bezwijken onder druk. En de plotselinge toevoeging van Internet Shops BV in Nederland staat ook niet op zich. Ze zijn niet woonzaam in Haarlem. Ze wonen in Belgie. En blijven hetzelfde zaakje doorzetten. Feitelijk is Internet shops al failliet, ze zetten immers de stappen om een doorstart te kunnen maken. En laten we de uitnodiging van vlaamse justitie niet vergeten in waarin de moeder gedagvaard werd om te getuigen over een levering van 5 miljoen illegale sigaretten. Dat de brief nooit naar moeders verstuurd was spreekt boekdelen over de loyaliteit binnen de eigen familie. Ook die kan op korte termijn verwachten van het bed geplukt te worden.

Aanvulling: Heb je een vonnis in waarin staat dat je geld krijgt van Melvin de haan? Zijn er ergens online uitspraken te vinden? Heb je andere informatie voor ons? Ook die ontvangen we graag via de email (info @ deklantinbeeld.nl) of via onderstaande reactieformulier. Wil je melvin persoonlijk een bericht sturen? Volg dan Deze link op Facebook.

Voor een overzicht van eerdere gepubliceerde artikelen gelieve de volgende links te bekijken.

1 thought on “Journalisten gezocht – Internet Shops BV

  1. beste spijtig dat een derde persoon er buiten wordt gehouden zijn vrouw waar hij mee samen woont in belgie zij werkt mee met hem aan deze zaken met het geld is in het huis al zwembad geplaatst ,huis volledig verbouwd en komt er een nieuw dak op.(is er mee gehuwd en hebben samen een kind)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.