Nog even in het verleden van ….

Zoals we al eerder publiceerde, er was veel werk gestoken in het “opruimen” van de zoekmachine geschiedenis in waarin M de haan oorspronkelijk voor veroordeeld was maar ook meerdere faillissementen kent. Spijtig genoeg zijn de belangrijkste bronnen zowat verloren gegaan lijkt het maar we hebben de hand op flink wat websites nog weten te leggen. Merkwaardig is de seksuele avances advances die we destijds bij de rijschool in belgie zagen maar ook bij Internet Shops BV aldus beklag van een oud medewerkster, die overigens, nooit betaald kreeg. Melvin is gewoon een smeerlap eerste klas.

Melvin de H rijschool proficiat

Advertentie

Hart van Nederland rijschool proficiat

Eindhovens dagblad rijschool proficiat

Dierenwinkel van Nederland reptielen in vuilisbak

PC user haarlem opgelicht

PC niet retour bij pc user haarlem

Geen loon uitbetalen melvin de haan

Dierenwinkel van nederland liegen smoesjes melvin de haan

Melvin betaald zijn prive zaken met geld van oplichting zoals een huwelijk

Melvin wordt gezocht door gedupeerde

De smoesjes, leugens en vooral onzin die vanuit de hoek van internet shops BV in belgie wordt verkocht is niets meer en minder dan een herhaling van het bovenstaande. Uiteindelijk heeft dat een schamele 40 maanden cel opgeleverd op waarop die snel verplaatst was naar Nederland. Zelfs z’n eigen vader bestempeld zijn zoon als een oplichter. We wensen iedereen veel plezier met bovenstaande artikels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.