Escort service amsterdam

We hebben onze website vernieuwd

Ja, na flink wat jaren tegen een verouderd thema aanturen was het tijd voor wat nieuws. Maar ook de richting die we op willen varen als website zijnde, meer de kant op van erotiek in de breedste zin, en minder nadruk op oplichters of waarom onze website zoveel exposure of clicks in de eerste plaats krijgt. De klant in beeld is ooit begonnen als blog terug in 2015 met relatief kleine artikels, niet echt bijzonders verder. Maar de richting zal worden veranderd en de kwaliteit omhoog.

Wat belangrijk is is dat de kwaliteit van onze artikels, nieuws of berichtgaring een stuk interessanter gaat worden en veel meer de tendens richting bestuur, overheid en andere zaken gaat, maar ook de andere kant zoals promotie van seksbedrijven, independent dames & nog veel meer. Als bezoeker wil je natuurlijk volop vooraan zitten om ook mee te doen met veel gratis erotiek of zelfs de beste deals verkrijgen. Wij gaan ons inzetten en zorgen voor een scherpere website met nieuwe vormgeving.

Advertentie

We hebben _veel_ hits gekregen op enkele artikels die in de rubriek van Oplichters staan. We hebben enkele sommaties van instanties of journalisten tewoord gestaan om verdere online criminaliteit tegen te gaan, en waarop zij gedegen onderzoek en journalistiek konden doen. We hebben mensen ook geholpen hun geld terug te krijgen, en vooral uit publiek belang geschreven om andere te behoeden de verkeerde keuzes te maken op gebied van online aankopen.

Omdat een goed platform eigenlijk ontbreekt om te schrijven over oplichters, namen wij die taak zelf op ons en zetten wij nu een website voort dat zich primair richt op erotiek en alles in de breedste zin. Als je ook meer wilt weten kan je lekker verder surfen op onze website, en eventueel bij tips altijd contact met ons opnemen. Als het interessant genoeg is willen wij hier best tijd & aandacht aan besteden om ervoor te zorgen dat dit publicatie krijgt die het verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.