Koud bier of wijn bestellen in Amsterdam?

Maak dan kennis met Nonstop Biertaxi – de bier bezorgservice in Amsterdam, Noord-Holland voor het snel en koud bezorgen van gekoelde dranken zoals bier, frisdrank, wijn, sterke drank maar ook snacks of toebehoren. Als drank opraakt wil je natuurlijk snel alcohol online kunnen bestellen in de provincie Noord-Holland. Maak daarom nu kennis met Nonstop Biertaxi Amsterdam. De bekendste bier bezorgservice die ook bij Uber Eats aangesloten is met 140+ reviews.

Zo kan je, mits je 18 jaar of ouder bent natuurlijk snel en eenvoudig online dranken bestellen in kleine maar ook grotere hoeveelheden. Afrekenen kan met iDeal of gewoon pin of contant aan de deur bij bezorging. Het komt vaak voor dat als je een onverwachts feestje of bezoek hebt je geen drank meer hebt in huis. De diensten van Nonstop Biertaxi in Amsterdam zorgen ervoor dat je tot op 24 uur drank in Amsterdam en omstreken kunt bestellen.

Advertentie

Een heuse biertap voor thuis nodig?

Wat dacht je van een biertap voor gebruik thuis? Of stel dat je op het water zit en je gewoon lekker voorzien wilt zijn van alle gemakken om bier te drinken? Een biertap met een heineken fust is 1 van de exclusievere mogelijkheden die het juist interessant maakt om bij Nonstop Biertaxi in Amsterdam te bestellen. Zie Verhuur Biertap als je meer hierover wilt weten. Zo kan je als je thuis of elders zit en zelfs op een barbeque snel voorzien zijn van drank.

De bezorging vindt snel plaats in Amsterdam maar ook daarbuiten. Denk aan Amstelveen, Schiphol, Haarlem, Nieuw-Vennep & meer. Al vanaf 25 minuten kan je jouw bestelling thuis al ontvangen waarbij de bezorger discreet om zal gaan met jouw bezorging. Als je meer wilt weten bezoek je de website van Nonstop Biertaxi Amsterdam en bestel online. Wel moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn, er kan om een legitimatiebewijs worden gevraagd bij bezorging. Houdt dit daarom dus bij de hand.

Meer Biertaxi’s in Amsterdam

Nonstop Delivery is niet de enige onderneming in Amsterdam die tot op 24 uur bier doet bezorgen. Er zijn een aantal goede en bekwame bezorgdiensten te vinden. We vatten ze voor je samen in een onderstaand lijstje. Ook hier geldt dat je naast bier, wijn of sterke drank ook apperatiefjes bestellen kunt als je nu drank nodig hebt in regio Amsterdam. Meer weten? Volg dan de link naar keuze. Ook hier geldt dat je makkelijk online bestellen kunt als je drank nodig hebt.

Het is belangrijk als je bier bestellen wilt ook reviews van onafhankelijke partijen zoals Uber eats en dergelijk terug te lezen. Zo weet je ook zeker dat er mensen voor jou zijn geweest die meer dan een positieve ervaring achter hebben gelaten. Bestellen via uber eats houdt ook in dat wanneer je bier wilt en betaald hebt, en er iets gebeurd, uber in dit geval je het geld retourneert. Een soort kopers of klant bescherming dus. Veel plezier met bestellen van bier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.