Bank Sluit Zakelijke ING rekening De Haan af

Toen we lucht kregen over het openen van dezelfde onderneming internet shops BV in Haarlem aan de Dillestraat ging bij ons natuurlijk een belletje rinkelen. Welke bedrijfjes waren vroeger eerder op het adres van de ouders van melvin de haan geopend? Ah ja, dat was natuurlijk PC user in Haarlem, De Dierenwinkel van Nederland en nog een zooi inschrijvingen op verschillende adressen in Nederland. Geen enkel bedrijf kende ooit een gezonde periode, alles ging uiteindelijk failliet.

Melvin de haan oplichter pelt failliet

Advertentie

Toen we beeldmateriaal onder ogen kregen in waarin de familie de inschrijving gewoon ondersteunt schreven we direct de ING aan met name tot melding van potentieel fraude. Iedereen die een melding plaatst wordt natuurlijk niet direct overgegaan tot actie maar na uitvoerig en intern onderzoek kan er dan een besluit worden geveld. De bank heeft besloten de zakelijke ING rekening op te schorten omdat jawel, er ook in hun boekwerk sprake is van fraude, oplichting en toestanden.

We hebben destijds ook alle payment providers aangeschreven, en tot ons nieuws hoorde we dat ook Pay.nl en andere betalingssystemen de betaling geheel gestaakt hebben en vooral Melvin de haan niet hebben uitgekeerd. Dit was een ontzettend goede slag maar het hield melvin natuurlijk niet tegen een andere provider uit te kiezen. Hij haalt opnieuw Waarschuwingen in Nederland op bekende websites met name tot oplichting. Op onze website hebben wij veel uren besteed aan uitzoeken van feiten.

Ook ex medewerkers die opgedragen werden te liegen tegen klanten, hebben ons een spraakmakende inkijk gegeven in de oplichtingswereld van Melvin. Melvin flirt en hangt rond met mensen die het de normaalste zaak van de wereld vinden om oplichting in de breedste zin te bespreken. Hoe pakken we Bol.com ditmaal? Of hoe kunnen we zo lang mogelijk het balletje laten rollen, het bedrijf opzeggen, overzetten of geheel van de kaart werken om zelf geen aansprakelijkheid te kennen?

Hoe houden we vlaamse politie of de arbo inspectie zoveel mogelijk buiten de deur en welke instructies geven wij ons personeel om herhaaldelijk te blijven liegen over klachten, onderzoeken en meer? Vergis je niet. De “clan” van Melvin en z’n domme krachten is erop berust zoveel mogelijk geslepen tewerk te gaan. Iemand die ook maar onraadt ruikt is een gevaar en wordt weggepest, afgezet, afgeperst tot zelfs lastiggevallen met smaadt en laster.

Melvin de haan is destijds met de Arrestatie en opsluiting voor het runnen van een malafide rijschool vrijgekomen op 5/1/2021. We zijn feitelijk nog geen 2 jaar verder en Melvin test graag weer hoever die wil en kan gaan met oplichten. Het voeren van een bedrijfsmodel om mensen zo snel & zoveel mogelijk geld te kloppen. De vraag is wat vlaamse vrouwen uberhaubt in deze klapmongool zien. Melvin is geen uitzondering opzich die naar belgie verhuisd.

Nee. Melvin de haan kan je vergelijken met het kaliber van Martin Melro welk ook ooit eens naar belgie is verhuisd, om daar vervolgens een nieuw spoor van ellende te trekken. Ook die klaploper haalde de uitzending van Alberto Stegeman in Undercover in Nederland. We zouden eens willen zien dat ook Melvin de haan vol in beeld wordt gebracht en zijn oplichtingspraktijken aan bod komen. Als een terechte waarschuwing in, publiek belang.

De komende weken kan het wel eens heel spannend gaan worden omtrend Melvin & Brandon de haan die in Pelt Internet Shops BV exploiteerde. Laten we de recente Euro Toy Plaza nieuwspublicatie met Melvin de haan ook niet vergeten. Hoe komen die ineens aan een bootlading vol met speelgoed artikelen? Toevallig van de vorige exploitant overgenomen, die mooi op de foto afgebeeld staat, en waar wij al veel eerder over bericht hadden. Rara.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.