Euro Toy Plaza flirt met Melvin de haan

We verzinnen het niet. Na vele artikels over Melvin de haan op onze website komt tot op onze verbazing een nieuwsbericht over Euro Toy Plaza die schemert en pronkt met speelgoed & lego artikelen. Op de foto (links) zien we niemand minder dan Melvin de haan. Een beroepsoplichter die veroordeeld is in Nederland, in Belgie, en welk een spoor van vernieling bij tientallen al dan niet honderden gedupeerde achter zich gelaten heeft. We hebben Tientallen uren gespendeerd aan het opbouwen van een dossier en met tientallen gedupeerde gesproken.

In het artikel wordt herhaaldelijk naar een andere persoon dan melvin de haan gewezen. Dat is ook niet zo raar gezien melvin zelf een Beroepsverbod heeft en geen enkele zaak de komende jaren meer mag uitvoeren. Daarom zie je overal ook bedrijfjes uit de grond komen die binnen enkele maanden al failliet zijn, bijv met Familie Brandon de Haan of nu zelfs Spook Adressen in Nederland. Zelfs Familie werkt mee in het faciliteren van de oplichting die Melvin de Haan brengt.

Advertentie

We hebben in ruim 2 jaar geen enkele individueel gehad met name tot berichtgeving terug te zijn betaald na herhaaldelijke beloftes van Internet shops in Pelt. Nog steeds zoekt men naar waar Melvin zich nu momenteel verschuild. Euro Toy Plaza in Leopoldsburg durft wel om even met Melvin de haan op beeld te geraken. Wie de voorgaande artikelen & bewijsvoering op onze website nagaat zal merken dat het absoluut niet pluis is. De voorraad is hoogstwaarschijnlijk ook doorgeschoven vanaf Internet shops BV. Zie ook de volgende passage,

Komt daarbij dat wij met ons assortiment de leemte konden opvullen die de vorige uitbaters achterlieten na hun vertrek.

Ah ja. Die assortiment kennen we. De koopziekte van Melvin de haan die met geld van gedupeerde meer speelgoed kocht zonder de werkelijke bestemming van de consument maar voor zichzelf. Melvin, wanneer ga je de gedupeerde die je voor tien tot wel honderdduizenden euro’s opgelicht hebt, terugbetalen? Wie vorderingen nog heeft kan aankloppen bij bovengenoemde. Hij schijnt namelijk in loondienst voor een poosje al te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.