Auto’s Melvin en Brandon de haan geregistreerd als gestolen

Nee. We verzinnen het niet. De auto’s die Melvin & Brandon de haan voorheen gereden hadden, een Audi Q1 en een Audi S3, staan geregistreerd als gestolen. De leasemaatschappij (De Delorge in Pelt) in Belgie heeft beide auto’s dusdanig zo opgegeven omdat (hoe kan het ook anders) de financieering niet langer doorbetaald werd door Melvin & Brandon de haan. In plaats van de auto’s retour te brengen, of in te geven in dat zaakjes allemaal niet zo lopen als dat gedacht, wordt gekozen voor een onderhandse verkoop (export) naar Nederland toe. De kopers die de auto’s inmiddels gekocht hebben komen nog voor een vervelende kwestie te staan. We leggen het even voor je uit.

Advertentie

De eigendom van de auto’s behoort nog steeds tot de leasemaatschappij. Echter omdat in Belgie het e.a dusdanig achtergesteld is de tenaamstelling weliswaar op naam van Melvin of Brandon de haan, maar de eigenaarschap, volledig van de leasemaatschappij totdat de voertuigen betaald zijn. Op deze basis wist men de auto’s voor export naar Nederland toe op te stellen, en snel te verkopen. En raadt eens, melvin de haan of brandon de haan, momenteel zoek. Nergens te vinden, geen inschrijving, een faillissementsfraude en het cirkeltje is weer compleet. De kopers van deze voertuigen zijn de sjaak.

Melvin de haan oplichter

Die hebben weliswaar een koopovereenkomst, bewijs van betaling of iets anders wat hun tot de rechtmatige eigenaar zou maken, het chassis nummer is inmiddels opgegeven als “gestolen” wat inhoudt dat als de auto’s bij een controle eruit gepikt worden de auto’s in beslag genomen gaan worden. Ergens moet belgie zijn of haar wetten actualiseren om dit soort streken te voorkomen. Maar men kan nu inmiddels ook wel zien hoe de zaak rondom Melvin de haan precies is. We schreven terug in 2016 al over melvin. Voor onze tijd heeft het programma Tros Opgelicht in Nederland een volledige item destijds aan Melvin de haan gespendeerd.

Echter omdat de stekker uit Tros opgelicht gehaald werd, is de indirecte content (de bewuste uitzending) daarmee ook verdwenen geraakt. Het boodt een informatieve en tot op 30 minuten lange video vol met bewijs dat Melvin voordat ie vertrok naar Belgie voor ruim 2.5 miljoen euro al schuld had. En melvin zich ook _nooit_ meer in Nederland in kan schrijven voordat er een kudde schuldeisers zoals belastingdienst, bedrijven en consumenten bij ‘m aan zouden kloppen. Nee, intussen staat Melvin met z’n dikke harses te flirten met Euro Toy Plaza die ineens een inventaris van toevallig de vorige eigenaar goedkoop hebben weten te bemachtigen.

Komt daarbij dat wij met ons assortiment de leemte konden opvullen die de vorige uitbaters achterlieten na hun vertrek.

Welke uitbaters precies? Of was het een handjeklap geweest om zo de goederen die besteld waren voor Internet Shops BV te Pelt met geld van honderden gedupeerde die speelgoed dachten te bestellen, als een soort dozenschuiver met een financieel dealtje voor Melvin? De proporties die deze fraude, oplichting en vooral crimineel gedrag toont laat de rode draad in dit alles goed zien. Melvin heeft werkelijk schijt aan alles en iedereen, en neukt z’n eigen vader nog eens Goed in de reet. Gekgenoeg laat men daarna wel nog eens toe een onderneming aan de Dillestraat 46 te haarlem toe.

Oh ja, en laten we het beroepsverbod van 10 jaar niet vergeten die melvin ontvangen had. Schijnbaar wel zo mans geweest om in hoger beroep dat te zien verkorten naar 5 jaar beroepsverbod met 5 jaar voorwaardelijk. Zolang hij maar kan oplichten. Z’n eigen zakken vullen. En iedereen om zich heen maar besodemieteren kan. Naw gegevens van mensen opslaan zodat achter de rug om ook nog eens kredieten aanschaft kunnen worden. Mensen, pas op. Melvin de haan is voor geen stuiver te vertrouwen. Als de kopers van deze voertuigen bovenstaande lezen, ga maar naar de politie om aangifte te doen. Het aankoop bedrag mag je civiel gaan collecteren waar familie de haan hun reet mee afveegt, zelfs al zou je een vonnis hebben.

Gezien de ernst van de feiten, en het overduidelijke bewijs voor faillissementsfraude, oplichting, valsheid in geschrifte, uiten van bedreigingen maar ook het moedwillig in het riet sturen van de politie, arbo inspectie en zelfs personeel, rest niets anders dan de grotere wens om Melvin en ook gelet op zijn verleden voor de komende 10+ jaar in het gevang te plaatsen. Op z’n minst en het liefst voor de kerst nog. Zo is melvin ook weer een beetje thuis in waar die hoort. Mischien intensieve therapie, electroshocks of iets in deze richting, want deze zeer hardleerse en maling aan alles zijnde oplichter die niets meer dan een spoor van ellende trekt moet simpelweg worden gestopt. De eigenaren van de auto’s zijn vrij om contact met ons op te nemen via Info@deklantinbeeld punt nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.