Curator Internet Shops BV te Pelt vraagt uw hulp

Bezoekers waren reeds al op de hoogte van het faillissement van Internet Shops BV te Pelt gevestigd aan de INDUSTRIELAAN 16, 3900 PELT, met als ondernemingsnummer: 0766.645.339. De curator heeft ons hoogstpersoonlijk aangeschreven en verzoekt mensen die nog een vordering op Internet Shops BV hebben, contact op te nemen met Regsol.be. Het exacte bericht welk wij ontvingen via de mail:

In hogervermeld oplichterssaga, stellen wij als curatoren vast dat U meer dan behoorlijk op de hoogte bent van het reilen en zeilen van betrokkene en zijn kompanen. U bent vermoedelijk al op de hoogte van de huiszoeking van deze morgen in Leopoldsburg. Het zou nuttig zijn mocht U ook via dit kanaal de gedupeerde schuldeisers van het Faillissement Internet Shops uitnodigen om vooralsnog een schuldvordering in te dienen in het faillissement via www.Regsol.be.

Advertentie

Met name de “Huiszoeking” die plaatsgevonden heeft op 23/11/2022 is bijzonder. Blijkbaar was Melvin woonzaam op de Leopoldsburg te Belgie en de huiszoeken inclusief in beslag name van goederen c.q bewijzen moet vaststellen dat Melvin de Haan zich inderdaad met faillissementsfraude bezig heeft staan houden. Als je dus ooit een bestelling hebt gedaan bij 1 van de ondernemingen van Internet Shops BV te Pelt, brick-store.eu, playmobilstore.eu of speelgoed-outlet.com neem dan contact op.

Het gaat er nu om wat bewezen kan worden en de kans dat Melvin de haan uit Belgie gebonjoured wordt is aanzienlijk. In Nederland heeft Melvin de haan jaren terug een schuld van ruim 2.5 miljoen euro opgebouwd door herhaaldelijk bedrijfjes starten, oplichten en failliet laten gaan. Het dossier op onze website is groot. En dat was ook de reden dat zowel Melvin en Brandon de haan naar Belgie verkast waren. De initieele inschrijving van Internet Shops BV is op niemand minder dan Brandon de Haan gesticht en later onderhands doorverkocht of doorgeschoven. Zo ontwijken ze aansprakelijkheid, teminste, dat denkt men. Er staat wat goeds te gebeuren. Dat is een feit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.