Faillissementsfraude voor Internet shops bv

Bezoekers die ooit hebben besteld bij een dochter onderneming van Internet shops BV kunnen fluiten naar hun geld. Teminste daar gaan wij wel vanuit. Sinds kort heeft Curator gielen te hasselt de taak om het faillisement in banen te leiden van Internet Shops BV te Pelt voor de gebroeders de haan (melvin & brandon de haan) en ook die is er van op de hoogte dat de hele inboedel reeds al verdwenen is. Het is niet zo lastig te achterhalen waar deze inboedel precies naar toe is gegaan. Het orignele artikel in waarin Eurotoy Plaza poseert met Melvin de haan zegt feitelijk al genoeg.

Ook delorge garage te Pelt is ineens 2 lease auto’s kwijt. Toevallig 2 lease auto’s die aan Melvin & Brandon de haan geleased zijn en sporadisch verkocht zijn in Nederland. De ene na de andere gedupeerde klopt zich bij ons maar ook anderen aan over de enorme financieele schade die Melvin & Brandon de haan gezamelijk nu in Belgie maar ook Nederland aan het veroorzaken zijn. We hebben zo vaak aandacht besteed aan bovenstaande zaak dat het nu wel als een waarschuwing staat dat uit zou gaan komen. Hoe ziek moet je zijn zoals Melvin de haan om ondanks alles gewoon door te blijven gaan? Melvin moet de komende jaren maar eens in arrest door gaan brengen.

Advertentie

De Vlaamse politie, de arbo inspectie, men was maanden terug al op de hoogte en zelfs hoe eigen personeel geinstrueerd werd te liegen tegen zulke instanties. Alles om de bal zover mogelijk vooruit te schoppen en het onvermijdelijke met zoveel mogelijk schade te berokkenen. Onze halve website staats reeds vol met Informatie over Melvin de haan wat al bijna 10 jaar aan de gang is. Zelfs z’n eigen vader en moeder spelen mee onder hetzelfde dekmantel. Waarom zou je je eigen zoon Een oplichter noemen in kranten terwijl amper een jaar later Internet shops BV in Haarlem zich daar in laat schrijven? Iedereen die alles afweegt van elkaar weet dat het stinkt.

Ook Sociaal secretariaat sd-works, sociale zekerheid, rsz hebben ze ook niet betaald. Loonbonnen werden gewoon vervalst. Ook hun vorige boekhouder werd niet betaald. Die meldt zich inmiddels ook als 1 van de tientallen gedupeerde inmiddels. We verzoeken gedupeerde nogmaals contact op te nemen met [email protected] en daarin een goed onderbouwde email te schrijven naar ons met o.a betaalbewijzen. We doen ons best om een shitlijst aan gedupeerde op te stellen en in te dienen bij belanghebbende. Je kunt er vanuit gaan dat je het geld er hoogstwaarschijnlijk niet mee terug gaat krijgen maar wel een Melvin & brandon de haan die de komende jaren nog even goed over de schouder mag blijven kijken. Liefst zien we het anders maar meer kunnen we momenteel niet doen.

In belgie is het (nog) zo dat lease auto’s tegenwoordig op firma naam komen te staan. Op deze wijze wisten ze de auto’s snel door te verkopen in Nederland terwijl de auto’s deels tot onbetaald voor de leasemaatschappij was. Ook die zitten nu met een kostenpost van 2 onafbetaalde auto’s. Een advies aan gedupeerde: Doe aangifte! In zowel Nederland als Belgie. De aangiftes zullen hoe dan ook opstapelen en zorgen voor een arrest c.q gevangenisstraf. Wijs men bij de aangifte op deze website en met name deze link voor een samenvatting van wat wij verzameld hebben. Ook al is het voor 50 euro! Iedere aangifte helpt & telt. De voorgaande aangiftes hebben tot Landelijke Melding geleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.