Toy Plaza Leopoldsburg kreeg bezoek

Van niemand minder dan de politie. En blijkbaar is de halve toko leeggehaald met ruim 4 vrachtwagens en de zaak is verzegeld. Wij achter de schermen bij de klant in beeld waren al op de hoogte van de acties die de politie ging doen. We publiceerde alleen even niets om zo iedereen in de waan te laten. En blijven opperen om schuldeisers of mensen die nog vorderingen hebben voor Internet Shops BV in Pelt contact op te nemen met de Curator. Op Facebook wordt druk de suggestie gewekt dat men snel weer open zou zijn maar ga er maar niet vanuit. Een inval en in beslag name van goederen gebeurd niet zonder goede reden.

Als u verdere info heeft kunt u blijvend contact met ons op blijven nemen via [email protected]. Door het zekeren van de goederen is een reeele kans dat gelden middels de faillissementsfraude veroorzaakt door Melvin & Brandon de haan enigzins weer in goede banen terecht komt. Ook mensen die aangifte hebben gedaan destijds in Nederland of Belgie kunnen aankloppen bij bovenstaande curator.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.