Melvin de haan is zoek

Rara. Zoek na een inbeslagname van goederen aan toy plaza leopoldsburg, waar zoals verwacht de zaak tot op nadere kennis, gesloten is ondanks de suggestie dat alles snel weer open zou gaan. Nee. Wij weten wel waarom de zaak gesloten is en ruim 4 busjes de toko leeg te hebben gehaald. Het betrof namelijk goederen die vanuit Internet Shops BV besteld was en onderhands doorverkocht was aan Toy Plaza in Leopoldsburg. Wie dacht dat figureren of flirten met Melvin de Haan bij Toy Plaza in Leopoldsburg een goed idee was moet zich wellicht even achter de oren gaan krabben.

Ik zit persoonlijk al sinds 2016 bovenop de zaak omdat het gevoel me bekroop dat er iets niet klopte aan Melvin. Het feit dat ie voor mij onder de aandacht gevallen was voor het stelen van layouts en het draaien van een illegale escort service terug in 2016. Je hebt namelijk 2 soorten oplichters. Mensen die uit een opwelling iets verkeerds doen, van hun fouten hebben geleerd, hun schulden afbetalen en hun leven op een normale wijze weer op proberen te bouwen. Of je hebt oplichters zoals Melvin de haan die met de dierenwinkel van nederland, PC user en zelfs rijscholen het maar niet lijken te leren.

Advertentie

40 maanden cel krijgen Na het veroorzaken van ruim 66 gedupeerde en vervolgens bij vrijlating meteen een nieuw bv’tje uit de grond zetten, met maximale schade richting grotere namen zoals Bol, Amazon en vooral tientallen al dan niet honderden gedupeerde die via Internet shops BV en wat nog meer veroorzaken. Nee nu dat de situatie wat moeilijk wordt voor melvin slaat ie ineens op de vlucht. Je verantwoording nemen kent melvin niet. Zolang hij maar te vreten heeft zal het hem echt een worst wezen met de schade die die anderen moedwillig aan het veroorzaken is.

Ook de ouders van Rijschool Proficiat mogen zich rotschamen. Voor het faciliteren van inschrijf adressen aan de Dillestraat 46 te haarlem in waarin de gehele cyclus zich weer opnieuw herhalen gaat, omdat de familie de haan in Belgie inmiddels uitgekotst is. De onbetaalde lonen. De leningen die achter de rug om van mensen worden afgesloten omdat Melvin niet van privacy gevoelige gegevens kan blijven die die als fictieve werkgever wel heeft. Een beroepsverbod gaat niet helpen. Een paar jaar in het gevang op z’n minst met een psychiater & intensieve begeleiding. Hij is niet te vertrouwen.

Deze oplichter is niet met ondernemen meer bezig. Bewijs van valsheid in geschrifte. Fictieve documenten, betaalbewijzen, het wegsluizen van complete inventaris naar een andere onderneming alsof het niets is. Dit werd toen al duidelijk in de uitzending van Tros Opgelicht terug in 2016. We zien helaas alleen verwijzingen op bijv. Hartvannederland.nl maar die rapportage was er wel degelijk. Hierin stond melvin de haan met volle porum in beeld en waar toen al sprake was van tonnen schuld in Nederland. Echter omdat Avrotros Opgelicht ermee gestopt is is de content ook verdwenen.

Melvin de haan bij Tros Opgelicht

De confrontatie die destijds in het programma afgebeeld werd liet een Melvin zien die net vanuit de SRV kwam en geconfronteerd werd op straat door een camera ploeg van programma opgelicht. Het enige dat melvin nog uit z’n mond krijgen kon was dat alles netjes afgehandeld en opgelost zou zijn. En mensen konden een mailtje sturen. Maar niemand en zelfs niet ex werknemers is ooit terugbetaald geweest. Getuige zijn vertrek naar Belgie na opnieuw een faal bedrijf in NL in rook op te zien gaan. Een rijschool starten in Belgie zonder bekwaamheid, wat ben je aan het doen idioot?

We prijzen het land Belgie voor het daadwerkelijk verrichten van werk met name tot het stoppen van niet alleen een oplichter maar ook om de gedane schade te verhalen op zowel Melvin de haan als Companions die het spelletje meespelen. De inboedel van Toy Plaza in Leopoldsburg is terecht geconfisqueerd en dient ook helder te worden in een navolgend onderzoek. Wij kregen telefoon van de politie in Belgie dat het aan was. We hebben opzettelijk nog niets erover gepubliceerd omdat we slapende oplichters eigenlijk niet wakker wouden maken nog.

Het doet ons goed dat de bezoekers op de klant in beeld ge-explodeerd zijn en primair de zoek queries allemaal op Melvin de haan staan. Ruim honderden op 1 dag. Blijkbaar zijn het oud gedupeerde, nieuwe gedupeerde of instanties die Melvin de haan nu zoeken. Waar ben je Melvin? Waarom ben je nu ineens zoek jongen? Toch zo’n grote man imposerend met een audi op Facebook wel 200kmph op de vlaamse snelwegen te rijden? Of wist je dat je oplichters carriere tot een einde zou komen? Juist ja. Ook de auto’s van Melvin & Brandon de haan staan als gestolen opgegeven.

Weet je wat pas mans is? Dat je dagelijks opstaat en een missie voor jezelf en je naasten maakt. Dat je zorg draagt voor de kinderen die je op de wereld gezet lijkt te hebben (We snappen nog steeds niet wat de partner ooit in je gezien moet hebben). Dat je zorg draagt voor je minder capabele broertje inplaats een onderneming met alle gevolgen vandien op zijn naam laat zetten. Dat je verantwoording neemt voor je acties en daden, dat je je schulden afbetaald en voor jezelf een nieuwe start gaat maken, op de wel juiste manier. Dat je eens stopt met het zijn van een kanker voor anderen.

Een klassieke uitzending van Eef Hoos Incasso – “Hoos richtte in de jaren tachtig het incassobureau Toetanchamon op. De organisatie hield er agressieve en gewelddadige methoden op na om schuldenaren tot betalen te dwingen” – De methodes waren hard, maar doeltreffend, gezien de debiteur in deze uitzending de dag erna direct betaald had. Mischien voor Melvin ook tijd dat ie een keer bezoek (gaat) krijgen. Maar niet zonder eerst een paar jaar in het gevang in Belgie te hebben gezeten, zonder kans op overplaatsing naar Nederland. Daar zijn ze veels te soft.

Ergens op onze website hebben wij al laten schemeren dat het volgende land van bestemming (in alle waarschijnlijkheid) duitsland zal gaan zijn. Melvin op de vlucht betekend meestal dat het echt goed raak is en meneer de problemen al langere tijd niet meer baas is. Maar hij doet het erom. Iedereen die ooit met ‘m werkt of ooit met m zakelijk het e.a op poten zet wordt in z’n kont genaaid. Melvin de haan kent ook een veroordeling van Fraude, Valsheid in geschrifte en oplichting en was destijds voor 40 maanden veroordeeld. Melvin Vervalse Zelfs een Overval op Rijschool Proficiat.

Mocht men geld willen verhalen op Melvin, wij raden aan contact op te nemen met de curator. Anders is er ook nog Big frank incasso welk op zakelijk gebied een bijzondere aanpak heeft met incasso. Helaas maar waar zijn mensen zoals Eef Hoos, Big Frank Incasso nu eenmaal hard nodig waar mensen zoals Melvin de haan absoluut hun reet mee afvegen. Melvin mag gewoon niet meer meedoen. Melvin is ziek. Melvin moet een enkeltje het gevang in krijgen voor een flink aantal jaren. dag dag melvin. Tot de volgende keer maar weer… Toedels.

1 thought on “Melvin de haan is zoek

  1. Si banii mei? Cum ii recuperez? Nu e problema ca ma duc acasa la nevastasa sa mi dea ca si a fost implicata. Daca nu stiati asta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.