En ook Toysland.be op website politie.nl

En we konden er natuurlijk op wachten gezien de vele klachten op Trustpilot en aangiftes, maar de website van Toysland.be staat reeds ook op de website van Politie.nl met malafide handelspartijen. We zagen heel even dat alle reviews op trustpilot geflagged waren als mogelijk “schadelijk” maar dat was niemand minder dan Melvin de haan die het balletje nog een paar dagen rekken wou zodat ie geld kon incasseren voor de honderden gedupeerde die die veroorzaakt. Melvin de haan houdt maar niet op he? Wat frappant dat ook de website van Toysland.be snel aangepast was op met name het BE/BTW nummer op de algemene voorwaarden pagina:

BE0429501251 oplichting

Advertentie

En hoe zat het eigenlijk met Toy plaza in Leopoldsburg? Zou toch snel weer opengaan? Het was een Hetze van de politie in Belgie? En men zou wel juridische stappen ondernemen? Tja. Die winkel gaat niet meer open. De inboedel is zoals we al eerder voorspeld hadden afkomstig van Internet Shops BV te Pelt die regelrecht in een faillissementsfraude gestort werd. Brandon de haan wist natuurlijk van niks ondanks dat hij wel de eigenaar was en dat ook Melvin de haan toevallig publicatie opzoekt met 2 van z’n kont kompanen die openlijk oplichting bespraken in kantoor is natuurlijk ook niet toeval.

Melvin de haan is natuurlijk niet vies van Bestellen van Escort Dames met bijzondere wensen zoals een dildo in z’n kont. Melvin dacht het zelf te proberen maar viel uiteindelijk op en verkaste snel maar naar belgie terug in 2016. We worden een beetje moe van de gehele zaak. De vele spookbedrijfjes die snel worden gesticht en waar grote fraude wordt gepleegd, terwijl brandon de haan lekker in Vijfhuizen kantoor houdt. Nou ja. Wie doet het ?

Reviews trustpilot Toysland.be

Kijk eens… Gefrustreerde melvin de haan rapporteert ruim 36 reviews over Toysland.be om gedupeerde (tijdelijk) de mond te snoeren. Echter als blijkt dat de review schrijvers wel degelijk een case hebben zoals aankoop bonnen, betaalbewijzen en dergelijk rest weinig anders op dan de reviews gewoon toe te laten. Intussen gaat melvin gewoon verder met een nieuwe reeks shops. Deze zijn reeds al gerapporteerd aan de politie in Nederland & Vlaanderen zodat ook zij hun onderzoek aan kunnen (blijven) vullen met de obvious oplichting die gaande is vanuit Melvin & Brandon de haan. Tievuslijers.

Melvin de haan longkanker

Bonus! – Ook kerst vieren met Melvin de haan resulteert in het bijzijn van jonge kinderen en overvolle asbakken. Wie ons niet geloofd wist een oud medewerker daar ook het e.a over te verklaren naar de politie toe. Jep. Melvin de haan is werkelijk een voorbeeld, rolmodel en perfect voorbeeld voor z’n jongere en mentaal achtergesteld broertje. Welkom, familie de haan. Proest.

2 thoughts on “En ook Toysland.be op website politie.nl

  1. beste
    ik kan u bevestigen dat het kind l niet van melvin is maar van mij en zijn huidige vrouw m .ikzelf wil niks meer te maken hebben met deze mensen daarom zo ik willen vragen om niet meer over het kind l te schrijven l is via de jeugdrechtbank volledig bij mij geplaats ,voorlopig mag er geen contakt meer zijn tussen m, melvin en l meer kan ik hier niet over zeggen omdat iedereen het kan lezen wil er iemand of politie hier wat over vragen moeten ze mij maar mailen of bellen

    mvg

    1. Beste. Ik noem niemand. Alleen het feit dat er overvolle asbakken staan en ook een medewerker die beoogt dat er volop gerookt wordt in het bijzijn van Kinderen, door Melvin. Ik wens u ondanks alles sterkte en een goed & gezonde opvoeding voor uw dochter. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.