Toy Plaza Leopoldsburg Gesloten

No shit. En het oh zo positieve bericht op 6 januari om allemaal even contact op te nemen met [email protected] resulteerde niets meer en minder dan in overname van klanten die ooit besteld hadden om die weer te bestoken met nieuwe (too good to be true) aanbiedingen. We hebben hier het voordeel van de twijfel gegeven maar de gehele facebook pagina van Toy Plaza Leopoldsburg is stilgevallen. Wel was de reactie hieronder merkwaardig en bevestigd precies het vermoeden:

Opgelicht door Toy Plaza Leopoldsburg

Advertentie

Nergens zijn Melvin of Brandon de haan te verkennen. En we hadden gezien de historie ook weinig anders verwacht. Toy Plaza Leopoldsburg is gesloten, terecht verzegeld door de politie en gaat ook niet meer open. De gehele PR eromheen met “Het is de schuld van de politie” is louter een poging om reputatieschade te voorkomen terwijl hard blijkt dat de inboedel of inventaris puur afkomstig was van het failliete internet shops BV. Wie dit nog in twijfel trekt moet de feiten er eens op naslaan. We hebben reeds genoeg getikt over Melvin de haan en het is tijd voor berechting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.