Toy Plaza Webwinkel pronkt met een nep magazijn

Kijkje in ons warehouse – ware het niet dat alle foto’s die worden getoond regelrecht van internet gejat zijn om een fictieve “warehouse” voor Toy Plaza Leopoldsburg te illustreren. Waar komen de gebruikte foto’s vandaan? Nou, foto 1 komt Hier vandaan, foto 2 is van een gemiddelde russische toy winkel gestolen en foto 3 is een random image ter illustratie. Ja fantastische voorraad hoor. Dit soort fantasten-praat hebben we vaker gehoord en hier steken we ons hand ervoor in het vuur dat ook dit met een grote bang weer ten gronde zal gaan.

Feit is is dat een verzegeling van / met behulp politie belgie voor Toy Plaza Leopoldsburg niet zomaar komt. De klanten die besteld hebben allemaal wordt verteld dat ze niet bij het systeem kunnen. Och wat een ongemak allemaal. Intussen is men druk bezig om in Nederland allemaal vestigingen te openen middels private investeerders wat niets minder dan geld van nietsvermoedende klanten betreft die daar besteld dachten te hebben maar van een koude kermis thuiskwamen. We zetten de klok er gelijk op. Trap er niet in.

Advertentie

We zijn eigenlijk benieuwd of iemand van de gedupeerde die destijds via Internet shops bv besteld heeft, hun geld ooit terug gezien heeft. We zijn ook benieuwd of De klanten die online besteld hebben uberhaubt iets hebben gezien. Overal wordt met grote poten beweerd dat dat straks allemaal goedkomt terwijl het adverteren van hun diensten volop door aan het gaan is. Wij achten de kans meer dan aanzienlijk dat opnieuw deze nietsvermoedende doelgroep opgelicht zal gaan worden. Mensen, blijf aangifte(s) doen van internet oplichting. De meer aangiftes er binnen rollen de groter dit prioriteit voor de Politie wordt.

Door een limitatie van gebruik lightbox op onze website kunnen we alleen handmatig de links publiceren: https://www.crystalwarehouse.com/wp-content/uploads/2016/03/shutterstock_144468439.jpg, http://maugli-toys.com/upload/iblock/4bd/4bd76ef52ccefd72fc37ab9f1979323a.JPG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.