Toysland.be, brick-land.nl oplichting – nieuwe shop melvin de haan

Mensen, indien je de website toysland.be, BTW Nummer BE0429501251 treft, of toevallig op de pagina van Trustpilot bent beland, doe dan _geen_ zaken. Dit is opnieuw, en bevestigd, weer een webwinkel van Melvin de haan die dit snel exploiteert en geld afhandig tracht te maken van nietsvermoedende bezoekers. De politie in Belgie is momenteel ook hier een onderzoek aan het doen en vroeg of laat valt het doek voor Melvin de Haan.

Aan iedereen die besteld heeft: Doe aangifte! – momenteel bereid de politie een flink dossier voor wat hoe dan ook op het bord van Melvin de haan gaat komen. Ook in samenwerking met de nederlandse politie wordt het e.a op poten gezet. Ook brick-land.nl is weer een cloon webshop van Melvin en brandon de haan. Deze ontdekking was niet zo lastig gezien een link via trustpilot ons op het bovenstaande uitbrachten. De shop is in December opgezet; met als registrant Busbrooker.shop. Een website waar wij hier al Eerder over Waarschuwde.

Advertentie

Brick-land.nl oplichting

Natuurlijk is er geen KVk vermeld, en is het adres niet eens geldig. Opvallend is dit detail op de contact pagina: “kromme spieringweg 34” in Zwanenburg, welk een niet bestaand adres is. Maar veranderen wij de woonplaats in die van kromme spieringweg 248 te vijfhuizen, Rijschool proficiat. Iemand is dus erg dom geweest in het voorbereiden van een malafide webshop, en wij vermoeden niemand minder dan Brandon de haan gezien de IT kennis en onkunde deze domme gans met zich draagt. We gaan de politie voorzien van nieuwe informatie.

Ingewijde leert ons dat Melvin langzaam maar zeker bezig is om magazijnen in Nederland te verkrijgen, waaronder in Eindhoven. We leren ook dat melvin druk bezig is met de volgende shops waarvan de inventaris hoogstwaarschijnlijk ook gewoon betaald is met geld afkomstig uit schimmige spookbedrijfjes en opnieuw oplichting van nietsvermoedende klanten. Mensen, rapporteer de misstanden bij de payment provider want dat is de belangrijkste schakel waar melvin het van hebben moet. Een lijst met deze websites of nader te komen domeinnamen vindt je hieronder.

  • Domain: brick-land.nl
  • Domain: elektrowinkel.eu
  • Domain: erotiekwinkel.eu
  • Domain: fiets-winkel.eu
  • Domain: gereedschapwinkel.eu
  • Domain: megamarkt.be
  • Domain: televisiewinkel.eu
  • Domain: verlichtingwinkel.eu
  • Domain: witgoedwinkel.eu

Het megalomane bij Melvin de haan is weer terug van weggeweest. Nog groter, nog waanzinniger, iets dat we ook al zagen in de eerdere rapportage Tros Opgelicht terug in 2016. Daar werd hij al afgezet als Oplichter voor 9 jaar toen hij amper 27 jaar jong was. Nu met 7 jaar erbij spreken we over 16 jaar actief als oplichter en een leeftijd van naar schatting 34 a 35 jaar. De paar interventies die die heeft gehad in de gevangenis hebben totaal niets uitgehaald. Hopelijk trekt het OM of Parket en zelfs een rechter hier enige leer uit en zet ‘m eens voor echt een langere tijd achter de tralies.

Update! – de reviews die als “schadelijk” werden gemarkeerd door niemand minder dan Melvin de haan om tijd te rekken in het spelletje van oplichting zijn inmiddels Toegelaten – wij raden iedereen die besteld heeft hier aangifte te doen. De politie zit er bovenop en alles wordt as we speak verwerkt. Ook vanuit Nederland adviseren wij aangifte te doen. En per toeval zoals we al vermoedde op fiets-winkel.eu kan je nu een webwinkel template zien. Ook hier zal een nieuwe rits van oplichting op plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.