Je woning verduurzamen?

Met de komst van stijgende gas & energieprijzen is verduurzamen belangrijk. Verduurzamen houdt in dat er kritisch naar o.a de isolatie, opbouw & manier van verwarming van uw woning, bedrijfsruimte of pand wordt gekeken. Met zo’n analyse kan dat leiden tot een andere aanpak bij o.a verbouwing om zo meer en efficienter om te gaan met minder energie. Zeker in deze tijden is het een must om een goed & gespecialiseerd bedrijf te vinden welk een grondig rapport voor u kunnen maken. Met dit rapport is dit indirect ook een controle of keuring voor het energielabel bij woningen. Handig als u dit mee wilt nemen in de verkoop of juist potentieele kopers op wijzen wilt. Met de juiste certificering is het mogelijk om bij Atotenergie.nl een offerte te verkrijgen vanaf 0 tot 100m2.

Er zijn vele starters die nieuw zijn tot het kopen van een huis. Er komt veel op je af en ook is er vaak de vraag hoe het zit met isolatie of het energielabel. Bij verduurzamen en zeker als je een wat ouder pand gekocht hebt kan het voorkomen dat de isolatie nog niet op orde is, of er wellicht veel tocht aanwezig is, of dat de verwarmingsketel ter voorbeeld aan ouderdom of zelfs vervanging toe is. Met zo’n check-up weet je direct waar je aan toe bent en leer je waar je juist meer kunt besparen of hulp kunt krijgen met het verduurzamen van jouw woning. Ook makelaars die vaak in opdracht voor klanten een huis ter beschikking stellen kunnen beroep op de diensten van A tot Energie.nl doen. Met zo’n label weet je in een oogopslag of de woning reeds al verduurzaamd is.

Advertentie

Met verduurzaming moet je natuurlijk ook denken aan gebruik van zonnepanelen, warmtepomp(en) maar ook een efficientere verwarmingsinstallatie in huis. Men kan ook optisch meten waar eventueele verliezen bij verwarming in huis is en hoe dat verbeterd kan worden. Je kunt Atotenergie.nl ook inschakelen voor een 2nd opinion indien je niet geheel tevreden bent over de diensten van een voorgaande partij. Om een indruk te krijgen wat de prijzen bedragen voor zo’n check-up, controle of certifieering kan je de volgende tabel bekijken. Deze zijn gebaseerd op basis van het aantal vierkante meters m.b.t woonoppervlak. Je kunt er meer over lezen onder Hoe Het Werkt. Binnen 5 werkdagen kan je een energielabel al per email ontvangen hebben.

Appartement / 100 m2€ 225,-Appartement / 100 m2 / 200 m2€ 250,-
Rijtjeswoning / 100 m2€ 275,-Rijtjeswoning / 100 / 200 m2€ 280,-
2 onder 1 kap / 100 m2€ 300,-2 onder 1 kap 100 /200 m2€ 300,-
Vrijstaand / 100 m2€ 325,-Vrijstaand 100 / 200 m2€ 325,-

Surf naar Atotenergie.nl als je ook opzoek bent naar middelen om je woning te verduurzamen, verbeteren of juist een energielabel aan te vragen. Vooral in onzekere tijden met stijging van prijzen electra of gas is het wenselijk om een woning zo efficient mogelijk te maken. Ook dit heeft positieve noot in de uiteindelijke waarde van het huis of woning. Atotenergie.nl is de landelijke aanbieder van het verkrijgen van duurzaamheids certificaten & meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.