Een kijkje in financieel Busbrookers.be

Busbrookers.be is een interessant bedrijf om eens nader te onderzoeken gezien het op naam van de moeder van Melvin geregistreerd staat. Het geeft een inkijk in hoe meerdere jaren oplichting blijkbaar toch financieel loont voor mensen zoals Melvin de haan. Het laat ook een inkijk zien in de blijkbaar half miljoen euro schuld die het verdrijf blijkbaar te verduren heeft. Let wel dat het stichten van een bedrijf een zekere onschendbaarheid kent als in financieel aansprakelijkheid. Men kan dus geld rond laten stromen zonder daar prive aansprakelijk voor te worden gesteld.

Schuld Busbrookers.be

Advertentie

Busbrookers als ondernemen heeft primair onder leiding van Melvin de haan gestaan. Het spannende jaar in waarin de ene na de andere gedupeerde zich bij ons melde, verwees naar Trustpilot en voor soms duizenden euro’s te zijn opgelicht. We zagen ook dat de mensen die aangifte hadden gedaan, “schoorvoetend” terug te hebben betaald. Maar we zijn er zeker van dat dit onder 1 van de vele ondernemingen afgeboekt werd om maar van de last af te zijn. Melvin de haan is nooit de slimste jongen van de klas geweest en op 1 of andere manier laat hij toch altijd een spoor na.

Melvin de haan is een debiel

Het is merkwaardig een nieuwspublicatie na een Hart van Nederland rapportage te zien als een soort “damage control” om vervolgens gehele ondernemingen en Eurotoy Plaza in Leopoldsburg met een dubieuze inboedel gesloten te zien worden op basis van faillissementsfraude. Het was allemaal de schuld van de politie, er was “vet” geinvesteerd maar gekgenoeg is de winkel nooit meer opengegaan. Hoe zou dat toch komen? Zo even een natte gis & vinger werk leert ons dat er vermoedelijk een Truckload van nieuwe shops snel gelanceerd wordt, hetzelfde kunstje opnieuw geprobeerd zal worden en dingen met een big bang zal klappen.

Een winst van 2 miljoen in een jaar tijd

Wij weten namelijk dat de tenaamgestelde ziek is – en hier gebruikt wordt als katvanger voor een bedrijf in waarin men bijna geen zeggenschap in heeft. Dat is gebleken uit de meerdere stukken maar ook feiten die we tot nu toe hebben openbaard. De stijging van grofweg 2 miljoen euro in omzet was precies in het jaar dat Melvin de haan gigantisch tekeer ging met exploitatie van verschillende shops met nooit de intentie tot levering over te gaan. Hij is incapabel en heeft Bestuursverbod van 10 jaar opgelegd gekregen, met na hoger beroep, amper 5 jaar.

Is melvin steentjes aan het bouwen? Tot een groot shop imperium? Of is er iets anders aan de hand? We weten dat een hoop mensen op hebben gegeven na het te hebben betaald van geld aan de verschillende winkels die vervolgens offline waren gezet. Er is een groot deel wat geen tot niet aangifte heeft gedaan, en ons advies luidt, doe aangifte voor het feit internet oplichting. Dat de winkels op de website van politie.nl stonden als malafide webwinkels spreekt al boekdelen gezien het aantal klachten. Ook mensen in Belgie doen er wijs aan aangifte te doen als dat nog niet afgerond is. Voor meer info lees Geschiedenis Melvin de Haan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.