Melvin de haan is een stumpert

En wel voor het feit het plaatsen van ongefundeerde, en op niets gebaseerde ervaringen met bedrijven die namelijk wel eerlijk leveren. Zo werd ik vanochtend wakker met een -1 review in waarin verwijzing werd gemaakt voor 3000 euro te zijn opgelicht. Ik ken de naam niet, ik ken de verwijzing ook niet, en van aangifte is of kan geen sprake zijn, aangezien je dan een bericht behoort te krijgen dat er aangifte is gedaan. Een klein nader onderzoek naar de gebruiker leert een 3 tal negatieve reviews willekeurig geplaatst of geadresseerd naar bedrijven en / of winkels.

Melvin de haan is lelijk en dom

Advertentie

Door de drie negatieve reviews staat wel een hele aparte tussen, namelijk de verwijzing naar “Productzoeken.com” als in een “veel beter” marktplaats alternatief. Dat kan alleen maar 1 iemand zijn die nooit een opleiding afgerond heeft, nooit iets fatsoenlijks in z’n leven heeft behaald, en ongekend hier te boek staat als oplichter zelf. Het bewijs voor deze stelling dat het om Melvin de haan en niemand anders gaat? Nou je zult verbaasd zijn als lezer.

Melvin de haan is een geboren loser

Wanneer we een whois op Productzoeken.com loslaten, komt daar ineens “Busbrooker” uit de bus. Waar Kennen We Busbrooker Ook Alweer Van ? Juist ja. Het doet melvin blijkbaar enorm zeer dat hij hier op Deklantinbeeld.nl al sinds 2016 vermeld staat als oplichter. En dat we ons vastbijten en ook niet meer loslaten voor de schade die die heeft verricht naar anderen in zowel prive als zakelijk. En dat we niet stoppen totdat Melvin de haan (En brandon) meerdere jaren het gevang in zal gaan voor de Jarenlange oplichting waar die zo trots op is.

Melvin de haan is lelijk

Diegene die het inzet & goede werk van ons willen complimenteren, gelieve wel een Positieve Review te schrijven. We weten dat men, instanties maar ook de daders zelf meelezen. We zijn zelf druk bezig met opnieuw onderzoeksspecialisten te voorzien van aanvullende informatie met alle feiten en stukken op gebied van oplichting. Jammer joh. Maar ik had je nooit echt intelligent ingeschat. Zielig kutleventje dat je hebt. Maar het is wel voer om zelf aangifte te doen wegens smaadt richting Melvin ^^

Melvin de haan oplichter

Melvin vindt het natuurlijk spannend om als alias op Trustpilot te keer te gaan terwijl Diederik Dewitte de eerst gezetene was van Busbrookers. Al sinds 2016 vindt je artikels op Deklantinbeeld.nl in publiek belang en in waarin wij zowel consumenten als bedrijven willen waarschuwen voor de handel & wandel van Melvin de haan en sinds een paar jaar de gehele familie de haan. We hebben enorm succes geboekt met publicatie, tippen en het voorzien van journalisten, politie en onderzoekspecialisten. We blijven het net zolang doen totdat Melvin opgepakt wordt of spreekwoordelijk met zijn auto tegen een boom klapt.

Melvin de haan facebook

Ook in prive sferen is Melvin de haan enorm jaloers en moet overal bovenop zitten. Zelfs als het om een gegunde reactie gaat over een dochter dat niet van hem is. En natuurlijk de bonus! Nadat hij het artikel hier gelezen heeft paste hij snel alles aan om enige sporen “op te ruimen” en plaatst onder z’n eigen naam direct weer een nieuwe review.

Melvin verwijderd account plus review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.