Zomaar een partij Lego op Marktplaats

Zou de inboedel nog in handen van curatoren zijn of is er toch een onderhands handeltje ontstaan om de eigen voorraad maar op marktplaats te zetten? We weten het niet. Het is wel verdacht dat het bankroete Internet Shops BV te Pelt opgericht was op naam verkoper zoals hier boven op marktplaats, er een Inval plaatsgevonden had in Leopoldsburg, er vervolgens een heel handeltje op internet wordt gezet. Wat opvalt is de aardige verzameling van een zooi nieuwe lego spulletjes wat niet echt lijkt op dat van een liefhebber maar eerder een handel lijkt met zakelijk oogmerk.

Opvallend is ook het adres in Haarlem wat we al eerder wisten – er sprake van wonen in Belgie totaal niet meer van toepassing is gezien de het slagzwaard wat boven het hoofd van beide hangt. Men is verdacht van faillissementsfraude voor Internet Shops BV. Op onze website vindt je een berg artikelen die dat bevestigen, en belangrijker die het ook onderbouwen met feiten. Wil iemand nog geld vorderen of een bericht sturen aan verkoper, dat kan via Dit Linkje.

Advertentie

Het is natuurlijk geen geheim dat een gehele partij, dat de verpakking als “Nieuw” toevallig in handen van een particulier is, of is er mischien toch iets anders aan de hand? Euro Toy Plaza in Leopoldsburg bijv. Vervolgens als particulier op Marktplaats aanbieden treft natuurlijk totaal geen toeval.

De waarde van wat aangeboden wordt is ook niet mals. Een snelle berekening leert dat dit om teminste € 7000 aan lego gaat wat ff door een particulier, die verdacht is van het bovenstaande, aangeboden wordt. Let ook op het slabloontje in waarin de naam “Lego Document Voorraad Lijst” staat. Hier moet natuurlijk flink worden verdiend, aan handel waarvan de herkomst discutabel is.

Heeeeeel geloofwaardig allemaal. Diegene die ons getipt heeft hierop, bedankt! We prijzen je voor het informeren van ons om zo een veiliger & schoner internet voor consumenten te behouden. We hebben zojuist melding uitgezet aan een berg journalisten, marktplaats maar ook opnieuw de politie. En met name die ook in Nederland. Daar schort het nogal om daadwerkelijk tot actie over te gaan. Mischien dat deze keer, en met bovenstaande informatie en nieuwe feiten, er eens gehandeld gaat worden.

gestolen goed gedijt niet – lees ook faillissementsfraude.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.